Meniu

Știai că poți plăti în rate anumite servicii și produse oftalmologice? Află cum și ce avantaje ai astfel!

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

8 luni în urmă 5

Sănătatea ochilor este vitală, dar costurile pentru servicii și produse oftalmologice pot reprezenta obstacole pentru îngrijirea adecvată. Îți prezentăm cele mai bune opțiuni de finanțare, ca să achiziționezi articole de calitate și să programezi consultații medicale de specialitate pentru tine și familia ta.

Ce înseamnă plata în rate pentru servicii și produse oftalmologice

Plata în rate pentru servicii și produse oftalmologice reprezintă o opțiune de plată care îți permite să achiziționezi produse sau să beneficiezi de servicii oftalmologice fără a plăti întreaga sumă în avans. În schimb, aloci o sumă mai mică în mod regulat, de obicei lunar, până când întreaga sumă este achitată. Opțiunea de plată în rate este disponibilă în principal în instituții precum clinici oftalmologice, magazine de ochelari sau companii de asigurări care colaborează cu furnizorii de servicii și produse oftalmologice. Interesează-te despre aceste oportunități, ca să ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale, pe termen lung, în cele mai bune condiții financiare.

Băncile comerciale pun la dispoziția clienților carduri de cumpărături prin care pot fi accesate aceste produse și servicii. De exemplu, prin CardAvantaj de la Credit Europe Bank, beneficiezi de servicii oftalmologice și ochelari în rate fără dobândă* la Optiblu, Lensa, Opticris, Optiplaza, Swiss Optik, Ochelari4You, German Optik, Pure Vision, Delta Optic, Optikconn, Optica Malaga, Orange Optic, L’Optique, Vedere, Platinum Optik, Magazin Optica, Opticlass, Real Optic, Optic Clar Medical, Ochelarie, Optik Boutique, Bold Optics, Iris Optic, Optismart, Ochixpert, Optica Visionfix ș.a.

Care sunt avantajele plăţii în rate pentru servicii și produse oftalmologice

Cele mai citite articole

Plata în rate cu dobândă zero* reprezintă o soluție excelentă pentru a face față costurilor ridicate ale serviciilor oftalmologice, cum ar fi intervențiile chirurgicale sau achiziționarea de echipamente speciale. Această flexibilitate financiară îți asigură tratamentul necesar, fără a te îngrijora de impactul imediat asupra bugetului. Astfel poți să alegi echipamente avansate sau tehnologii inovatoare, pentru rezultate mai bune în îngrijirea ochilor. Nu te mai gândești întâi la cât costă, ci la care sunt echipamentele medicale de cea mai bună calitate și la cât de eficient este un anumit dispozitiv medical.

Fie că este vorba despre ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare, consultații de optometrie sau oftalmologie, ai acces la cele mai bune soluții medicale disponibile pe piață, în condiții avantajoase de plată. Cumperi în rate fără dobândă* ochelari de vedere pentru femei, bărbați sau copii, de la cele mai cunoscute branduri. Alegi ce ți se potrivește dintre ochelari cu ramă de plastic, metal sau titan, ramă de ochelari neagră, havana, aurie, sau argintie, ramă de ochelari întreagă, semiramă sau fără cadru. Selectezi forma care-ți place la ramele de ochelari: pilot, sport, cat eye, ClubMaster, ovală, rectangulară, pantos, pătrată, rotundă, Wayfarer ș.a. Planifici din timp cheltuielile, fără stres sau anxietate, iar sănătatea revine pe primul loc în topul priorităților tale, așa cum este firesc.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole