Meniu

De unde poți comanda instalarea unei camere frigorifice performante?

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 10

De unde poți comanda instalarea unei camere frigorifice performante?

În anumite segmente economice, este extrem de important să existe niște echipamente profesionale specifice. În industriile în care refrigerarea alimentelor este crucială pentru bunul mers al activității, este important să știi, spre exemplu, de unde poți să cumperi camere frigorifice performante, care să nu te lase la greu.

O companie de top în acest domeniu este TC Romania Crown Cool.

Întrebări la care e bine să răspunzi dacă vrei să instalezi o cameră frigorifică în unitatea ta

  • Cum poți să alegi corect acest tip de echipament? 
  • Ce caracteristici ar trebui să fie luate în considerare? 
  • De unde merită să cumperi camere frigorifice? 

Află mai jos răspunsurile la aceste întrebări, astfel încât să poți face alegerea ideală, atunci când urmează să achiziționezi un astfel de echipament de răcire de dimensiuni mari.

Ce este o cameră frigorifică?

Camera frigorifică este un echipament profesional care este destinat oamenilor de afaceri ce au nevoie de un spațiu mare pentru depozitare și de conservarea alimentelor sau a altor tipuri de produse care au nevoie de o temperatură mai mică decât temperatura din mediul înconjurător.

Este mult mai practică decât orice alt echipament similar de dimensiuni mai reduse, precum ar fi frigiderele sau congelatoarele, deoarece în afară de mărimea sa mult mai generoasă, există și posibilitatea de a controla temperatura după nevoile specifice ale bunurilor ce se depozitează înăuntrul camerei frigorifice, indiferent dacă este vorba de niște temperaturi extrem de scăzute sau care se situează aproape de zero grade Celsius. Un astfel de echipament frigorific este foarte versatil și capabil să îndeplinească toate cerințele unei firme HoReCa de dimensiuni medii sau mari.

Cum se alege camera frigorifică potrivită?

Este important să stabilești din start o dimensionare corectă a acestui echipament frigorific, astfel încât să îți satisfacă nevoile în cel mai complet mod posibil.

Pentru aceasta este imperios necesar să definești limpede pentru ce scop vei folosi prioritar camera rece pe care vrei să o instalezi. Există diferențe între diferitele modele de asemenea echipamente, producătorii diferențiindu-le tocmai pentru a satisface orice tip de solicitări ale antreprenorilor. Nu uita acest lucru nici atunci când alegi de unde urmează să cumperi o cameră frigorifică!

Cele mai citite articole

Camerele reci de congelare pot atinge temperaturi mai scăzute, asemănătoare cu congelatoarele profesionale. Sunt echipamente frigorifice perfecte, mai ales pentru locațiile care necesită congelarea completă a produselor vrac.

Camerele de răcire sunt ideale, de asemenea, chiar pentru produsele care necesită refrigerare aproape de zero grade Celsius (dar pozitive), realizând o activitate similară cu frigiderele, dar la o scară mult mai mare din punctul de vedere al volumului de produse stocate la rece.

Atunci când alegi o companie pentru instalarea unei camere frigorifice, trebuie să fii conștient de faptul că aceasta trebuie să îți ofere modele care să se potrivească spațiului foarte exact, așa încât să asigure o stocare la nivelul dorit, fără însă a împiedica deplasarea personalului în incinta respectivă. Mai contează și ce tip de curent electric va fi utilizat, tipul de ușă și alte câteva detalii esențiale pe care doar specialiștii le cunosc. De aceea apelează la TC Romania Crown Cool care are echipe specializate în acest domeniu.

Un aspect important la care trebuie să fii atent este neapărat tabloul electric de comandă. Este important să respecte standardul în vigoare pentru instalații publice, comerciale. 

Avantajele deținerii unei camere frigorifice

Rafturile utilizate în camerele frigorifice sunt ușor de îndepărtat. Aceasta înseamnă că atunci când curățați în profunzime este o treabă mai simplă și mai ușoară. 

Compresorul unei camere frigorifice este separat de cameră (este atașat pe partea laterală a unității). Aceasta înseamnă că poate fi adesea mult mai simplu de remediat. De asemenea, este mai puțin efort necesar pentru a scoate un frigider și deseori este necesară o simplă schimbare a unei unități frigorifice cu alta.

Deoarece camerele frigorifice sunt construite pentru a conține o mulțime de alimente, acestea îți permit să cumperi în vrac materii prime perisabile, ceea ce poate reduce cantitatea de livrări de care ai nevoie săptămânal. 

Intră pe tcromania.com pentru detalii despre camerele frigorifice și comenzi!

Cele mai citite articole