Meniu

De ce sa faci o consultatie la un cabinet de medicina muncii Bucuresti?

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

2 ani în urmă 14

De ce sa faci o consultatie la un cabinet de medicina muncii Bucuresti?

Atunci cand urmeaza sa te angajezi este nevoie sa duci o adeverinta apt de munca care atesta starea de sanatate iar aceasta se elibereaza doar de catre un centru de specialitate. Este absolut necesar sa faci o consultatie medicala initiala inainte de angajare si alte investigatii perioade pentru a vedea cum se mentine starea de sanatate pe parcurs. 

Colaboreaza cu o clinica de medicina muncii Bucuresti si vei avea la dispozitie o multime de avantaje. Fie ca esti un viitor angajat sau un angajator care iti dorești sa închei un contract cu o clinica de specialitate esti asteptat la CleverMed. 

Medicii de aici promoveaza siguranța la locul de munca si vine in intampinarea pacientilor cu solutii optime de evaluare a starii de sanatate a angajatilor. Beneficaza de servicii medicale complete care se integreaza celui mai bun raport calitate-pret. Aici se fac examenele medicale la angajare, precum si de adaptare sau investigatii medicale pentru categoriile vulnerabile, cum ar fi persoanele cu vedere slabila sau ccu boli cronice. 

Toate aceste actiuni au rolul de a promova sanatatea la locul de munca. Medicina muncii realizeaza activitati specifice de supraveghere a starii de sanatate a muncitorilor expusi la noxe profesionale si cauta solutii pentru remedierea situatiei. 

Cele mai citite articole

Pe langa preventie, se deruleaza si activitati diagnostice, curative si de reabilitare medicala atunci cand este vorba despre anumite boli profesionale. In aceasta situatie, se fac recomandari care includ tratamente medicale pentru ca pacientii sa se bucure din nou de sanatate

Medicina muncii vizeaza siguranta oamenilor la locul de munca, de aceea promoveaza comportamente pentru adaptarea la munca precum si modalitati de imbunatatire a conditiilor de munca. Medicii specializati deruleaza si activitati de consiliere cu privire la starea de sanatate a angajatilor si la conditiile de igiena in care ar trebui sa se desfasoare munca zilnica. 

Specialistii in medicina muncii participa la evaluarea riscului asupra sanatatii angajatilor si la stabilirea masurilor de protectie adecvate. Acestia intocmesc anual un raport care cuprinde concluziile evaluarii medicale precum recomandari medicale cu privire la mentinerea starii optime de sanatate.

In acest raport sunt stocate toate datele medicale ale angajatilor iar dosarele medicale sunt pastrate pe termen lung. Examenele medicale se desfasoara in cele mai bune conditii iar beneficiarii pot sa opteze pentru  pachete care sa includa si alte investigatii suplimentar, precum de exemplu certificate prenuptiale.

Optează chiar acum pentru servicii de medicina muncii moderna accesand site-ul online www.clevermed.ro

Cele mai citite articole