Meniu

Asigura-ti necesarul zilnic de vitamine si minerale cu Go Vita

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 12

Sanatatea este un concept destul de abstract ce necesita indeplinirea a numerosi factori pentru a putea fi atinsi. Sanatatea poate fi vazuta ca un cumul intre bunastarea fizica si cea psihica, determinata de absenta unor factori care sa perturbe echilibrul dintre cele doua. 

Cu toate acestea, ritmul alert cu care se desfasoara lucrurile in ziua de astazi si cantitatea enorma de stres pe care o are de gestionat o singura persoana poate determina dezechilibre serioase care au nevoie de tratare cat mai rapida.

Alimentatia sanatoasa, apa, odihna, sportul si relaxarea sunt cei mai importanti factori care odata atinsi reusesc sa sustina o stare generala de bine. Cand insa circumstantele nu permit gestionarea acestor cinci elemente intr-un mod optim, este necesara apelarea la metode complementare, care sa suplimenteze necesarul zilnic de micro si macro nutrienti. La Go Vita ai disponibila o gama foarte variata de astfel de suplimente, care sa va ajute sa va reglati un nivel corespunzator de astfel de substante esentiale. Opteaza pentru un complex de multivitamine si minerale care sa contribuie in mod activ la eficienta si eficacitatea functionarii organismului tau!

Asculta-ti corpul!

Organismul nostru semnaleaza fiecare neregula de la nivel intern care isi face simtita prezenta. Astfel ca si in momentul in care va experimenta un deficit in ceea ce priveste nivelul de minerale si vitamine, va adopta diverse reactii care sa te faca sa constientizezi acest lucru. Printre cel mai des intalnite astfel de reactii se numara starile de oboseala acuta si lipsa de energie, chiar daca va odihniti si mancati corespunzator, dureri frecvente de cap, musculare, de articulatii, fara sa puteti depista o cauza directa, sensibilitate la nivelul tesuturilor externe (piele, par, unghii), slabirea sistemului imunitar, etc. 

De ce sunt esentiale vitaminele si mineralele?

Cele mai citite articole

Majoritatea multivitaminelor si mineralelor au rol esential in vederea metabolizarii tuturor nutrientilor proveniti din alimentatie, cat si in ceea ce priveste buna realizare a unor functii vitale din organism. 

Multivitaminele sunt responsabile de felul in care corpul nostru reuseste sa isi indeplineasca responsabilitatile zilnice. Vitamina A este cea care are in vedere rezistenta sporita a oaselor si a tesuturilor adiacente, are rol antiinflamator prevenind infectiile, sporeste calitatea vederii. Vitamina C este stalpul de rezistenta pentru sistemul imunitar, previne sau lupta impotriva bolilor cardiovasculare si prezinta nenumarate beneficii pentru piele si celelalte tesuturi. Vitamina K este cea, printre altele, care mentine sangele la o densitate optima. Vitamina D este esentiala in vederea dezvoltarii creierului si a oaselor si lupta direct impotriva bolilor autoimune. 

Exista nenumarate astfel de substante minune care au si mai multe functii vitale. Important de stiut este faptul ca ele nu aduc niciun beneficiu in mod izolat, fiind necesara administrarea unui complex multivitamine, care sa le includa pe toate, in cantitatile recomandate de medic, in functie de particularitatile fiecarei persoane. 

Mineralele, dintre care zincul, fierul, calciul, magneziul, potasiul si zincul fiind regasite in cele mai mari concentratii sunt responsabile de asimilarea corecta a tuturor celorlalte substante necesare in organism. Proteine, fibre, vitamine, glucide, grasimi si saruri sanatoase, toate ar fi consumate in van, daca nu ar exista si aceste elemente minune care sa faciliteze metabolizarea lor si dirijarea catre zonele in care acestea trebuie sa actioneze. 

Din aceste considerente, este foarte important ca, atunci cand organismul nostru nu reuseste sa faca fata de unul singur tuturor problemelor cu care se confrunta, sa ii oferim in mod direct un minim de ajutor, administrand controlat si dupa recomandarea unui specialist, suplimente de multivitamine si multiminerale, adaptate in functie de carentele si nevoile pe care le are fiecare persoana in parte. 

Cele mai citite articole