Meniu

Aparat ortodontic pentru zambetul tau frumos

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 35

Aparat ortodontic pentru zambetul tau frumos

Confortabil, transparent si detasabil, un aparat ortodontic Invisalign, Clear Aligner sau Spark are grija de infrumusetarea zambetului tau, fara restrictii in viata de zi cu zi. Aceste beneficii au fost deja descoperite de peste 3 milioane de oameni din intreaga lume. Multi oameni incearca sa evite zambetele din cauza dintilor strambi sau lipsa. 

Un aparat ortodontic transparent corecteaza dintii nealiniati la adulti si copii, aproape neobservat si asigura o noua atitudine fata de viata. Cu terapia de aliniere Invisalign, Clear Aligner sau Spark, exista optiuni invizibile de tratament ortodontic, ca alternative la aparatul dentar traditional.

Descopera sistemul Clear Aligner Spark

Pentru a realiza viziunea ta despre un tratament optim, a fost dezvoltat sistemul Spark Aligner bazat pe experienta clinica a unor ortodontisti de incredere. Aceasta este cea mai recenta inovatie in domeniul aparatelor ortodontice de aliniere. A fost dezvoltat pentru a proiecta un aparat ortodontic aligner care este mai clar, are un efect de forta continua, asigura un nivel ridicat de confort si este evident mai putin decolorat.

Aparatul dentar de ultima generatie s-a dovedit ca ofera o forta continua, care poate duce la o miscare mai eficienta a dintilor in comparatie cu forta materialelor de aliniere de varf. Software-ul Spark este conceput pentru a-ti oferi mai mult control. 

Cele mai citite articole

Cu flexibilitatea incorporata, exista mai multe setari si functii complet personalizabile, cum ar fi: atasamente, decupaje, carlige etc. De asemenea, se pot utiliza radacini simulate pentru a vizualiza rezultatul final previzionat al tratamentului.

Aparatul ortodontic cu sistem de aliniere Spark se bazeaza pe propriul software interactiv de aprobare 3D, pentru a realiza cele mai bune optiuni de tratament pentru pacienti. Fie in studii, fie in practica, sistemul Spark Clear Aligner a obtinut rezultate impresionante de tratament, atat pentru malpozitii simple, cat si pentru cele complexe. Tratamentul ortodontic se poate efectua cu aparate fixe nedemontabile (aparate ortodontice estetice) sau cu aparate ortodontice amovibile.

Aparate ortodontice eficiente 

Aparatele ortodontice sunt fixate de dintii pacientului, conectate intre ele printr-un arc metalic si benzi de cauciuc. Acestea pot fi amplasate atat pe exterior (aparatele vestibulare) cat si pe suprafata interioara a dintilor. Intrucat in ​​a doua modalitate de amplasare aparatele dentare nu se observa si estetica pacientului nu este perturbata, acestea sunt numite aparate ortodontice linguale (ortodontie linguala).

Aparatele ortodontice metalice   sunt cel mai traditional tip de tehnica fixa ​​de care a auzit toata lumea si este o solutie ortodontica clasica. Sunt extrem de puternice si sunt fabricate din diverse aliaje nobile si nenobile.

Aparatele dentare estetice se difera de aparatele metalice prin functia estetica. Sunt realizate dintr-un material a carui culoare este aceeasi cu a dintilor sau sunt transparente, ceea ce le face aproape invizibile. Pot fi ceramice, compozite sau safir.

Cele mai citite articole