Meniu

Succesul tratamentelor pentru disfunctie sexuala

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

4 ani în urmă 19

Succesul tratamentelor pentru disfunctie sexuala

Pentru un tratament disfunctie sexuala, specialistii recomanda metode fizice si psihologice, fie singure, fie in combinatie.

Tratamentul psihologic este adecvat pacientilor care nu au o cauza organica (fizica) a disfunctiei erectile. Aceasta implica consiliere si sprijin psihologic care au ca scop schimbarea tiparelor de comportament si a modurilor de gandire care nu sunt benefice pentru pacient.

Acest tip de terapie se concentreaza pe educatia pacientului si reducerea abilitatilor pentru a-si gestiona anxietatea. Daca clientul se afla intr-o relatie, pentru a accelera succesul terapiei comportamentale, partenerul este implicat in procesul de terapie.

Cele mai citite articole

Tratamentele fizice sunt variate si includ: terapia de substitutie hormonala (testosteron), alternative pe baza de plante pentru cresterea nivelului hormonal, medicamente cu disfunctii sexuale, dispozitive erectile si alte optiuni.

Succesul tratamentelor de disfunctie sexuala depinde de cauza care sta la baza problemei. in timp ce problemele sexuale nu pot fi prevenite, abordarea cauzelor care stau la baza disfunctiei va poate ajuta sa intelegeti mai bine si sa faceti fata problemei atunci cand apare. Dupa cum am scris mai sus, disfunctia usoara care este legata de anxietate, stres sau frica poate fi tratata cu succes cu educatie, consiliere si comunicare imbunatatita intre parteneri.

Exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a ajuta la tratamentele de disfunctie sexuala pentru a obtine un succes rapid si complet:

  • Fii deschis cand vorbesti cu ingrijirile de sanatate despre problemele pe care le ai;
  • Urmati planul de tratament al medicului dumneavoastra pentru orice afectiuni medicale / de sanatate;
  • Renunta la fumat;
  • Limitati consumul de alcool;
  • Abordeaza stresul, depresia, anxietatea sau orice problema emotionala sau psihologica. (Solicitati tratament dupa caz);
  • Cresteti comunicarea cu partenerul.

Cele mai citite articole