Meniu

Spalatul pe maini: Solutia Qveta.ro

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

4 ani în urmă 10

Spalatul pe maini: Solutia Qveta.ro

In acesta perioada cand spalatul cat mai des pe maini reprezinta principala arma de lupta impotriva Coronavirus, chiuveta mobila poate fi o solutie. Insasi mobilitatea care o confera ea reprezenta marele avantaj de a o putea  amplasa oriunde aveti nevoie si, in acelasi timp, sa puteti sa va igenizati mainile cat mai des. O puteti monta in ateliere de lucru, garaje, gradina, etc. Pentru a elimina riscul transmiterii de virusi am scos o noua gama de chiuvete mobile care, prin intermediul unui senzor numai este nevoie de maini ca sa deschideti apa de la robinet, apa curgand atunci cand simte prezenta unui obiect sub robinet. Noul model se numeste gama Senzor si este disponibila incepand cu 10 aprilie. Cand am creat acesta noua gama, am avut in vedere contactul cat mai mic cu suprafetele pe care se pot depune virusii. Speram ca acesta noua gama sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Cele mai citite articole

Stim cu totii ca in acesta perioada cei mai vulnerabili in fata virusului sunt persoanele in varsta. Cu atat mai mult cu cat mobilitatea persoanelor aflate in acesta categorie de varsta este mai scazuta cu atat nevoia de a avea o chiuveta mobila este mai mare. Din pacate, pentru unii dintre bunicii, parintii nostri este o adevarata provocare drumul din pat/ fotoliu la baie pentru o igenizare cat mai frecventa a mainilor, de aceea, chiuveta mobila, fie ca este cu apa rece sau calda, poate fi o solutie la acesta problema. Cu totii ne dorim sa ii ferim pe cei dragi de virusi si, folosirea unei chiuvete mobile poate diminua semnificativ acest risc.

Feriti-va de virusi!

Cele mai citite articole