Meniu

Produse pentru ca toți românii sa aibă acces la tehnologie de ultima generatie

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

2 ani în urmă 9

Pe Quickmobile găsești o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce îți poți imagina pentru o viata super conectata la tehnologie.

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 și căștile Apple Airpods generația 3.

Modelele MacBook Pro din 2021 vin în opțiuni de dimensiune de 14,2 inch și 16,2 inch și sunt echipate cu ecrane mini-LED, mai multe porturi, memorie de până la 64GB și cipuri Apple silicon mai puternice, M1 Pro și M1 Max. Pe scurt, sunt cele mai bune modele de MacBook Pro până în prezent.

Noul MacBook Pro de 14 inchi are un design nou-nouț, care permite un afișaj mai mare de 14 inchi (de fapt, 14,2 inchi), în timp ce mărește dimensiunea doar parțial. Dimensiunile sunt acum 1,55 cm x 31,26 cm x 22,12 cm, comparativ cu 1,56 cm x 30,41 cm x 21,24 cm la MacBook Pro M1 de 13 inchi. Modelul de 14 inch cântărește o fracțiune mai mult, la 1,6 kg decât 1,4 kg. Alte modificări notabile ale aspectului MacBook Pro de 14 inchi includ adăugarea unui „Notch” în partea de sus a ecranului, ceea ce înseamnă că Apple poate reduce dimensiunea cadrului de deasupra ecranului. Acest Notch este locul în care se află camera – nu înseamnă însă că există capabilități Face ID. Apple spune că meniul a fost construit în jurul crestăturii, așa că, sperăm, nu ar trebui să vă afecteze plăcerea de afișare. Tastatura arată, de asemenea, diferit, deoarece Apple a renunțat la Touch Bar, despre care compania aproape a recunoscut că nu se potrivește profesioniștilor creativi în discursul de anunțare a produsului. 

MacBook Pro de 16 inchi a suferit si el unele modificări semnificative de design, ceea ce înseamnă că ecranul este acum puțin mai mare decât era (16,2 inci, mai degrabă decât 16 inchi). Dimensiunile laptopului s-au schimbat foarte puțin. Acum au 1,62 cm x 35,79 cm x 24,59 cm, ceea ce este puțin mai lat, dar mai mic în orice alt mod. De asemenea, Apple a reușit să scadă puțin din greutate sa: acum are 2,0 kg în loc de 2,1 kg.

Cele mai citite articole

 Apple Macbook 2021 (16 inch) și Apple Macbook 2021 (14 inch) se află în stoc.

Apple a dezvăluit în octombrie 2021 și a treia generație de AirPod-uri, care prezintă prima schimbare de design a AirPod-urilor de la introducerea lor în 2016.

După cum era de așteptat, AirPod-urile standard pentru 2021 adoptă multe dintre convențiile de design ale celor mai scumpe AirPods Pro, inclusiv tulpinile lor mai scurte și carcasa de încărcare aliniată orizontal.

Apple spune că designul conturat al noilor căști căști „oferă sunet direct către urechile tale”, ceea ce este cu siguranță scopul designului tuturor căștilor.

Există de asemenea un „senzor de forță” pentru controlul redării, la fel ca pe AirPods Pro, cu una, două sau trei apăsări, sau apăsați și mențineți apăsat, declanșând diferite acțiuni.

Cele mai citite articole