Meniu

Noul nebulizator pentru copii Nami Cat de la Omron

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

4 ani în urmă 23

Cheshire Cat, Garfield sau Grumpy Cat?! Toamna aceasta Omron îți prezintă un nou erou cu super puteri! NAMI CAT – nebulizatorul cu compresor sub formă de pisică simpatică, tratează rapid simptomele asociate răcelii și îi ajută pe cei mici să își refacă forțele cât ai spune… “Miau!”

Nami Cat – drăguț la exterior, puternic la interior

Adeseori, pentru ameliorarea afecțiunilor respiratorii, pediatrii recomandă tratamentul cu aerosoli prin utilizarea nebulizatoarelor, produse folosite pe scară largă la nivel mondial în domeniul sănătății. Însă, uneori, această terapie poate reprezenta o provocare din cauza temerilor copiilor, atunci când aceștia întâlnesc dispozitivele medicale.

Cele mai citite articole

Cunoscând acest aspect, Omron a dezvoltat Nami Cat – prietenul celor mici și ajutorul de nădejde al părinților. Aparatul are un design jucăuș, ergonomic, de mici dimensiuni, cu o greutate redusă și este extrem de silențios.

Scopul lansării Nami Cat este să ofere nu doar mai multe grijă pentru sănătatea celor mici, dar și un motiv pentru care aceștia să se relaxeze, chiar și în timpul tratamentului.

Avantajele terapiei prin nebulizare sunt multiple; datorită dispersiei particulelor de aerosoli care ajung direct la zona afectată, eficiența medicației crește, iar efectele se pot observa imediat. În plus, aspectul atractiv al nebulizatorului induce o stare de confort și de destindere prichindelului. Totodată, Nami Cat completează spațiul de joacă din camera copilului și devine “doctorul de serviciu” ce îl supraveghează de pe raftul cu jucării.

Lasă-l să se joace! Nami Cat îl protejează!

Cele mai citite articole