Meniu

Moda 2024 – Vezi care vor fi tendințele acestui an

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

6 luni în urmă 69

Moda 2024 – Vezi care vor fi tendințele acestui an

Tendinţele din 2024 sunt deja conturate, podiumurile din Milano, Tokyo, New York, Paris şi Londra au dezvaluit din septembrie ce se va purta în 2024. Cu siguranţă se va păstra echilibru între confort şi stil. Trebuie să recunoaștem că marile case de modă şi brandurile celebre promovează starea de bine a fiecăruia. Se va pune accent pe unicitate, texturi plăcute și pe sustenabilitate. Citește rândurile următoare şi descoperă care sunt cele mai fierbinţi tendinţe şi ce nu trebuie să îţi lipsească din dressing pentru a fi la modă.

Stilul streetwear cunoaște uniformizare

Marii creatori ne propun pentru acest an uniformizare în ţinutele stradale, sneakerșii comozi, hanoracele cu glugă şi blugii rupți rămân piese etalon ale stilului. Standardizarea este dată în acest an de cromatică. Alb şi negru sunt elementele dominante ale ţinutelor stradale cosmopolite, promovate de altfel de cele mai multe reviste de specialitate. Numeroase combinaţii moderne excepționale pot fi descoperite în prezentările magazinelor online. https://answear.ro/h/hanorace-albe-barbati spre exemplu, vine cu numeroase idei de accesorizare şi personalizare a outfiturilor, bineînţeles toate sunt inspirate din colecțiile prezentate în toamnă pe podiumurile internaționale.

Negru rămâne etalon de modă

Dacă în anii precedenți garderobele au fost bogate în culoare, în 2024 se negru evidențiază. Ţinutele, indiferent că vorbim de stil urban, elegant sau casual, trebuie puse în valoare cu accesorii în culori metalice. Așa că curelele cu finisaje metalice, eşarfele cu paiete sau bijuteriile supradimensionate sunt elemente de styling indispensabile ce vor armoniza impecabil outfiturile în tendinţe.

Cele mai citite articole

Pantofii negri sunt piese ce pot desăvârși stilizările în acest sezon. Piese deja celebre precum cele din colecțiile Chuck Taylor completează cu stil outfiturile amatorilor de noutăţi. Găsești cele mai noi modele de Converse pe answear.ro, analizând oferta vei observa că sunt pe val variantele cu talpă exterioară înaltă, cu design robust. Calitatea superioară a produselor nu s-a schimbat, fiecare pereche fiind realizată din materiale premium, fapt ce asigură aspect impecabil indiferent cât de mult sunt purtați pantofii.

În 2024 ţinutele se bazează pe senzualitate

Fără doar şi poate, sezonul se anunță a fi unul dominat de senzualitate. Sunt în tendinţe decolteurile adânci, decupajele ample şi țesăturile vaporoase care lăsa multă piele la vedere. Cele mai noi colecții de haine prezintă şi ceva nostalgie, observându-se multe elemente specifice anilor ‘90. Astfel se identifică revenirea la modă a nuanțelor pastelate, atât în colecțiile de haine – rochii, bluze, fuste – cât şi în cazul articolelor de încălţăminte. Colecțiile Forum, disponibile pe https://answear.ro/h/adidas-forum, sunt reprezentative pentru acest nou sezon. Liniile clasice se întrepătrund perfect cu cele moderne, iar nuanțele pastel de verde, galben, lila sunt bine puse în valoare de şireturi colorate.

2024 se anunță un an excelent pentru amatorii de minimalism, dar şi pentru cei ce iubesc piesele excentrice. Creatorii de fashion, prin tendințele lansate oferă tuturor posibilitatea de a se exprima, de a-și pune în valoare personalitatea cu ajutorul hainelor. Fie că apreciezi versatilitatea oferită de o garderobă capsulă sau ţinutele create cu ajutorul pieselor autentice, în acest an vei reuşi să străluceşti, completându-ţi dressingul cu haine şi accesorii originale.

Cele mai citite articole