Meniu

Durerea de spate îți afectează calitatea vieții? Află cum le poți elimina cu ajutorul programelor RestartiX

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

8 luni în urmă 3

Deși mulți dintre noi tindem să credem că durerea de spate și de gât este normală, mai ales după multe ore de lucru, însă acest lucru este departe de adevăr. Prezența durerii în mod constant indică o problemă musculară sau scheletală care trebuie tratată cu maximă seriozitate înainte să se agraveze. Evoluția medicinei aduce astăzi soluții de tratament revoluționare, fără medicamente sau operații, cu efecte benefice garantate. RestartiX a pregătit pentru tine un plan personalizat de exercitii pentru coloana cervicala! Accesează-l și descoperă cum poți scăpa de durere pe cont propriu!

Care sunt principalele cauze care declanșează dureri cervicale?

Circa 90% din populație are o postură deficitară a corpului, atât în șezut, cât și în picioare, ceea ce provoacă numeroase tulburări, printre care și durerea cervicală. Orele petrecute în fața ecranelor sau la birou într-o poziție necorespunzătoare își pun amprenta în mod negativ asupra sănătății coloanei, lucru pe care îl vei resimți în momentul în care încerci să faci activități uzuale, însă durerea te împiedică. 

Cum te ajută programele RestartiX să înfrângi durerea?

RestartiX este o platformă online de recuperare medicală care profită de evoluția telemedicinei pentru a ajuta sute de pacienți să învețe să își acceseze puterea interioară de autovindecare. Organismul uman este capabil de lucruri miraculoase atât timp cât are la dispoziție toate resursele necesare, iar RestartiX te învață cum să profiți de asta. 

Programele de recuperare medicală pentru coloana lombară au la bază terapia non-chirurgicală a durerii. Asta înseamnă că prin exerciții adaptate, relaxare optimă și un mindset pozitiv poți să îți atingi obiectivul într-un timp scurt și foarte ușor, fără să fie nevoie de operații sau medicamente. Aceste programe sunt în principiu ghiduri practice și detaliate pe care le poți urma pentru a combate cauza care produce durere. Altfel spus, urmând întocmai indicațiile prevăzute în ghid, scapi de durere, îmbunătățește postura și previi recidiva, ori alte afecțiunie. Totodată, vei putea observa o îmbunătățire a nivelului de energie și mobilitate, indiferent de vârstă. 

Ce este programul RestartiX Coloana Cervicală?

Cele mai citite articole

În cadrul clinicii RestartiX au fost dezvoltate programe de fizioterapie și recuperare medicală care pun accent pe o anumită zonă afectată, pentru a-i reda buna funcționare. În cazul programului pentru coloana cervicală, vei avea acces la exerciții adaptate, sesiuni personalizate și soluții alternative de relaxare și îmbunătățire a posturii pentru a beneficia de o abordare holistică a problemei. 

Cum poți obține un plan personalizat de exerciții de la RestartiX?

Toate programele dezvoltate de RestariX sunt conturate după nevoile pacientului care sunt depistate în urma unei evaluări detaliate a stării de sănătate. În funcție de informațiile obținute se va stabili numărul de ședințe necesare, frecvența acestora, precum și intensitatea exercițiilor, pentru o execuție eficientă, lipsită de riscuri. Programul se întinde pe o perioadă de până la un an, timp în care vei beneficia de monitorizare constantă din partea unuia dintre specialiștii clinicii, iar, în final, vei avea parte de o reevaluare a situației pentru a observa care au fost rezultatele tratamentului, urmând să se stabilească unul nou, cu obiective clare, dacă este nevoie. 

Obținerea accesului la un astfel de plan se face simplu, cu doar câteva click-uri din momentul în care ajungi pe site. Alegi programul, urmezi pașii indicați pentru efectuarea plății și obții acces instant la toată informația disponibilă pentru a putea începe imediat. Ți-am pregătit și un chestionar online gratuit, la care dacă răspunzi sincer, vei putea obține rapid un diagnostic, dar și soluții de tratare prin programele disponibile. 

Scapă de durere mai simplu decât ai crede cu RestartiX!

Cele mai citite articole