Meniu

Dispozitive medicale pentru centrele în care se practică epilarea cu laser

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 21

Una din cele mai moderne şi mai eficiente metode de epilare la momentul actual este reprezentată de epilarea cu laser. Pentru cabinetele în care se practică acest tip de epilare, există dispozitive medicale de epilare IPL, extrem de eficiente, ce reprezintă o metodă eficientă şi neinvaziva de îndepărtare a părului cu ajutorul pulsaţiilor intense IPL. 

Fotoepilarea este din ce în ce mai încurajată de către specialişti şi de către reprezentanţii cabinetelor de cosmetică. Maşinile de fotoepilare pot fi folosite în centrele de specialitate, pot efectua proceduri diferite, asigurând epilarea pe termen lung.

Îndepărtarea părului nedorit cu un dispozitiv medical IPL

Dispozitivele medicale de îndepărtare a părului cu IPL sunt special concepute pentru a îndepărta părul nedorit de pe toate tipurile de piele în mod rapid, în siguranţă, fără durere. Echipamentele de acest gen aduc succes financiar, clienţi sau cliente satisfăcute şi maxim de profit.

Maşinile folosite pentru a îndepărta părul de pe corp cu IPL au un principiu simplu de funcţionare. Acestea generează un spectru intens şi concentrat de unde de lumină de o anumită lungime, direcţionat către zonele problematice. Astfel, pigmentul părului absoarbe energia luminoasă emisă de dispozitivul IPL şi eliberează o cantitate mare de energie termică, distrugând foliculul de păr astfel încât acesta să nu mai crească deloc.

Cele mai citite articole

Tehnologiile IPL reprezintă o nouă generaţie de elemente de răcire ce ajută la menţinerea unei temperaturi scăzute a mânerului în timpul procedurii propriu-zise. Mânerul acestui dispozitiv ajuta la transmiterea impulsurilor de lumină către zona cu probleme pentru rezultate optime. Cele mai multe dispozitive moderne medicale folosesc o lampă de lungă durată fabricată în Germania, asigurând longevitate.

Laserul distruge complet părul de la rădăcină şi îl distruge complet, fiind folosit pentru epilarea cosmetică. În plus, investiţia într-un astfel de dispozitiv medical va fi recuperat în cel mai scurt timp.

Ce reprezintă epilarea progresivă definitivă cu laser?

Cel mai bun sistem de îndepărtare a părului la momentul actual este cel ce foloseşte lumina laser, IPL, iar această procedură este sigură, rapidă, nedureroasă, îndepărtând permanent firele nedorite de păr în siguranţă şi fără durere. Tratamentul este eficient şi rezultatul durează ani buni dacă este dus până la capăt, fără întreruperi. Cu alte cuvinte, părul nu mai creşte deloc. 

Pentru epilarea definitivă cu laser este  nevoie de mai multe şedinţe, nu de una singură, aşa cum s-ar crede, indiferent de cât de eficient şi de modern ar fi dispozitivul medical folosit. Întregul păr de pe corpul uman se afla în mai multe stadii de creştere, trei la număr, şi nu este posibilă eliminarea pilozităţii în întregime astfel într-o singură şedinţă. De aceea, durata tratamentelor sau şedinţelor variază în funcţie de sex, de vârstă, de pigmentul tenului şi părului, dar şi de densitatea şi de grosimea părului.

Epilarea IPL nu numai că este de durată, nu doare, nu are efecte secundare neplăcute şi, dacă sunt respectate indicaţiile, este extrem de eficienta pe termen lung.

Cele mai citite articole