Meniu

Cele mai uimitoare 3 gadgeturi spion

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 35

Orice persoană se poate transforma într-un un mic detectiv. Fie din curiozitate, pentru a afla ceva secret, niște bârfe sau poate doreşte învăţarea unui lucru, de la cineva apropiat, care însă nu împărtășește. Astăzi, datorită tehnologiei moderne, multe gadgeturi spion au apărut pentru a fi utile în acest efort. 

Toate aceste echipamente nu sunt folosite doar în filmele cu James Bond, ci sunt complet reale și accesibile pentru orice doritor. Nu contează motivul pentru care se doreşte achiziţionarea unui astfel de produs, există întotdeauna ceva care să fie util în orice activitate. În rândurile următoare, sunt prezentate câteva gadgeturi utile tuturor pasionaților de spionaj.

Pixurile spion

Pixurile spion sunt foarte utile din mai multe motive. Indiferent dacă este vorba de o întâlnire importantă sau dacă se doreşte acest accesoriu în loc de luarea notițelor, un pix spion poate funcționa foarte bine, putând înregistra un interviu sau orice se doreşte. Pixurile au o cameră spion care poate înregistra şi o imagine, nu doar sunetul.

Aceste dispozitive sunt sofisticate din punct de vedere tehnic şi cu siguranță, ar ajuta în orice investigație de spionaj. Un alt mare avantaj este că prețul lor nu este deloc mare. 

Ce ar putea fi mai bun decât un pix în buzunar, care să poată înregistra sunet de calitate și videoclipuri din mers. Pixul este la fel de gros ca orice pix obișnuit, arată elegant, scrie și este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a asigura fiecare funcționalitate.

Cum funcționează echipamentele spion? 

Cele mai citite articole

Aceste camere spionaj sunt mici şi ascunse de obicei în partea de sus a stiloului. Sunt realizate astfel încât să nu fie invizibile cu ochiul liber. Pixurile mai moderne au software care izolează zgomotul de fundal, astfel încât se vor auzi doar cele mai importante informații din înregistrare. 

De obicei, există o opțiune pentru a face atât videoclipuri, cât și fotografii. Desigur, ca și în cazul oricărui dispozitiv care colectează dovezi, fiecare fișier are o dată și o oră de înregistrare. Se poate viziona totul pe computer sau televizor datorită  formatului de înregistrare MJPG. Multe modele oferă posibilitatea de a utiliza căștile pentru a asculta înregistrările din mers. Acesta este unul dintre cele mai bune dispozitive de monitorizare în timp real.

Ceasurile spion

Ceasurile spion sunt exact în stilul unui agent secret. Sunt foarte funcționale, dar și foarte elegante. Acestea pot ajuta în orice investigație și vor fi chiar utile în aventurile unui detectiv. 

Fiecare ceas de acest tip este inteligent și ușor de utilizat. Se pune pe mână şi funcționează cu doar câteva atingeri. În spatele aspectului frumos se află unele dintre cele mai moderne tehnologii de spionaj. Fiecare fișier este gata pentru salvare și vizualizare directă, datorită formatelor populare de fotografie și video – AVI și JPEG.

Telefonul spion

Funcționează ca un telefon normal, dar are și multe funcții care permit monitorizarea copiilor, părinților în vârstă etc. Acesta este un bun echipament de spionaj ce poate fi folosit pentru fiecare dintre investigații, fie de amatori sau de profesioniști. 

Cele mai citite articole