Meniu

Ce trebuie sa stii despre laptele praf Hipp?

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

4 ani în urmă 98

Gama de lapte praf Hipp este conceputa pentru bebelusii de la unu la trei ani si contine mai putine proteine ​​decat laptele integral de vaca, ceea ce este optim pentru copiii din aceasta grupa de varsta. Prin urmare, poate fi folosit ca baza pentru prepararea mesei bebelusilor, granola, precum si a bauturilor. La baza acestui amestec este laptele organic de vaca din fermele care nu utilizeaza antibiotice, hormoni, pesticide. Organic 3 este imbogatit cu un complex de acizi grasi polinesaturati esentiali, vitamine, fier si carbonat de calciu de origine naturala. Organismele independente controleaza calitatea tuturor produselor Hipp, si confirma ca produsul respecta cerintele internationale pentru productia ecologica. Imbogatirea cu vitamine si minerale creste valoarea nutritiva a amestecului, iar raportul optim dintre calciu si fosfor, contribuie la imbunatatirea lor, mai mult decat laptele de vaca. Acest lucru ajuta la absorbtia si mineralizarea buna a dintilor si oaselor.

Mix HiPP Combiotic 3

Mix HiPP Combiotic 3 lapte praf este un produs perfect echilibrat de ultima generatie pentru hranirea bebelusilor, dezvoltat de nutritionistii HiPP. Este recomandat bebelusilor de la 10 luni. Compozitia amestecului include fibre dietetice prebiotice, similare cu cele gasite in laptele matern. Ele contribuie la o digestie confortabila si sporesc functiile de protectie ale intestinului. Contine probiotice – lactobacili vii care sunt implicati in crearea unei microflore sanatoase in tractul gastro-intestinal. Amestecul va imbogati organismul bebelusilor cu Omega-3 si Omega-6, necesare pentru dezvoltarea corespunzatoare, iar laptele organic va servi drept sursa de calciu, necesara cresterii active.

Lapte praf Hipp – o noua generatie de alimente

Cele mai citite articole

Pe baza ultimelor rezultate ale cercetarii laptelui matern, nutritionistii HiPP au dezvoltat o noua generatie de alimente lactate. Formulele de lapte praf HiPP, modelate pe baza elementelor din natura, contin: fibre dietetice importante, culturi probiotice de bacterii cu acid lactic, acizi grasi Omega-3 si Omega-6. Fibrele dietetice prebiotice, precum cele gasite in laptele matern, contribuie la imbunatatirea functiilor de protectie ale intestinelor. Probioticele din laptele matern sunt lactobacili vii care formeaza o microflora sanatoasa in intestinele copilului. Omega-3 si Omega-6 sunt acizi grasi polinesaturati valorosi in aceeasi forma in care se gasesc in laptele matern. Componentele importante duc la cresterea si dezvoltarea armonioasa. Nucleotidele sunt necesare pentru intarirea sistemului imunitar, pentru protectia impotriva infectiilor si a altor boli. BIO-laptele este un produs organic, contribuind la reducerea riscului de alergii. Formula laptelui praf Combiotic Hipp partial adaptata, poate fi utilizata de la 10 luni pentru hranirea artificiala sau ca supliment pentru laptele matern (hranire mixta).

Recomandari pentru preparare si utilizare

Cand pregatesti amestecul de lapte, urmeaza cu strictete instructiunile. Nerespectarea instructiunilor pentru prepararea amestecului de lapte sau pastrarea amestecului de lapte preparat intr-o sticla pentru o lunga perioada de timp, poate dauna sanatatii bebelusului din cauza aparitiei microorganismelor nedorite in amestecul diluat. Pregateste intotdeauna o portie proaspata a amestecului, inainte de fiecare hranire si hraneste bebelusul imediat dupa pregatirea amestecului. Nu reutiliza formula de lapte ramasa dupa hranire. Nu incalzi amestecul de lapte in cuptorul cu microunde (pericol de supraincalzire).

Cele mai citite articole