Meniu

Ce poti face pentru a imbunatati aspectul zambetului tau? 

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

1 an în urmă 0 12

Una din cele mai frumoase caracteristici la o persoana este zambetul ei si de aceea oamenii pun mare pret pe aspectul sau. Din pacate, aspectul dintilor se poate degrada foarte usor din cauza alimentatiei, a fumatului, a unor medicamente, a unei igiene dentare slabe sau pur si simplu, din cauza inaintarii in varsta. Unele cauze sunt mai usor de evitat decat altele. 

Pentru a imbunatati aspectul dintilor, oamenii nu rezuma doar schimbarea dietei sau la renuntarea la fumat, ci si la metode putin mai drastice, precum sunt tratamentele stomatologice. Asa se explica de ce unii oameni aleg sa apeleze la tratamentul de albire al dintilor, sau la cel cu fatete dentare, in speranta ca vor obtine zambetul la care au visat.

Ce presupune albirea dintilor?

Albirea dintilor consta in indepartarea petelor de pe dinti si se poate face atat acasa, prin intermediul alimentelor, al pastei de dinti sau alte elemente, cat si profesional, la cabinetul unui medic stomatolog. Bineinteles, aspecte precum caracteristicile danturii si existenta unor lucrari interioare vor influenta rezultatele finale ale albirii. 

Cele mai citite articole

Cei care aleg albirea dintilor trebuie sa stie ca principalele riscuri cu care se confrunta sunt cresterea gradului de sensibilitate al dintilor si afectarea gingiilor. De aceea, unii oameni cauta o alternativa, de cele mai multe ori fiind vorba de tratamentul cu fatete dentare. 

Sunt fatetele dentare alegerea potrivita pentru tine?  

Fatetele dentare vin sub forma unor foite subtiri, care sunt asezate pe suprafata dintilor pentru a le imbunatati aspectul estetic. Inainte de a opta pentru acest tratament este bine ca oamenii sa stie cat costa o fateta dentara si ce poate influenta acest pret. In acest fel, isi va face o idee in legatura cu suma pe care o va plati la final de tratament. 

Prin urmare, oamenii apeleaza la tot felul de metode al caror scop principal este cel de a imbunatati aspectul dintilor. Unii prefera o metoda cat mai naturala, in timp ce altii opteaza pentru diverse tratamente realizate de medici profesionisti cu experienta. Tot ceea ce conteaza este ca la final sa obtina zambetul la care au visat. 

Cele mai citite articole

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *