Meniu

Cazul Sinescu, ingropat la CMR

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

6 ani în urmă 17

Reprezentantii Colegiului Medicilor din Romånia sustin ca abia in data de 18 octombrie vor audia echipele care au participat la interventia chirurgicala fatala pentru Patriarh. La 65 de zile de la moartea lui Teoctist, nici un organ de ancheta nu si-a finalizat cercetarile.

Cele mai citite articole

„Orice ancheta si orice colectare a datelor este un proces de durata“, a declarat, pentru Mediafax, Gheorghe Borcean, presedintele Comisiei de jurisdictie a Colegiului Medicilor din Romania. Acesta a precizat ca abia in ziua de 18 octombrie vor fi audiati cei care au facut parte din echipele care au participat la interventia chirurgicala suferita de Patriarh. Borcean a afirmat ca a primit majoritatea punctelor de vedere exprimate de catre experti urologi si ATI-sti din tara. Potrivit presedintelui Comisiei de jurisdictie, echipele chirurgicale si anestezice au mai fost audiate de catre alte organe de ancheta. „Dupa ce le vom audia si noi, dar avand la dispozitie si rezultatele audierilor efectuate de catre politisti, am putea stabili o concluzie cu privire la interventia la care a fost supus Teoctist“, a precizat Gheorghe Borcean. Ancheta administrativa demarata de Ministerul Sanatatii la Institutul Fundeni nu s-a finalizat nici in momentul de fata, desi au trecut 65 de zile de la moartea Patriarhului. Nici Politia nu s-a grabit sa emita o concluzie. Extrem de mediatizat imediat dupa moartea Prea Fericitului Teoctist, cazul profesorului Sinescu a ramas suspendat intre diferitele autoritati care mimeaza ancheta.

Cele mai citite articole