Meniu

Care sunt formulele de lapte praf cele mai populare?

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

2 ani în urmă 32

Care sunt formulele de lapte praf cele mai populare?

Hranirea bebelusilor cu lapte praf este un subiect controversat, deoarece exista numeroase pareri pro si contra acestui tip de hranire. Cu toate acestea, laptele praf reprezinta cea mai sigura si eficienta alternativa la alaptarea bebelusului la san. 

Intr-adevar, numeroase studii au demonstrat beneficiile foarte importate pe care le are alaptarea atat asupra copilului, cat si asupra mamei. In ciuda acestui lucru, mamele care isi hranesc bebelusii cu lapte praf nu ar trebui condamnate sau criticate, indiferent care sunt motivele din spatele acestei decizii. 

In plus, cele mai multe formule de lapte praf au compozitii asemanatoare laptelui matern si sunt imbogatite cu vitamine, minerale si nutrienti, care sunt esentiali cresterii si dezvoltarii armonioase a copiilor. Printre formulele de lapte praf care se incadreaza in aceasta categorie si care sunt foarte populare in randul mamicilor sunt: 

Lapte praf Topfer

Una dintre formulele de lapte praf care este cea mai apropiata de cea a laptelui matern este formula de lapte praf Topfer. Tocmai de aceea foarte multe mamici aleg aceasta formula pentru hranirea bebelusilor, indiferent daca este vorba de completarea hranirii la san, de alternarea sau trecerea de la alaptat la hranirea cu lapte praf sau chiar de hranirea exclusiv cu lapte praf. 

Cele mai citite articole

Printre ingredientele pe care acesta le contine se regasesc oligoelemente, acizi grasi si probiotice, care au un rol importanta pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a bebelusilor. 

Lapte praf Aptamil 

Gama formulelor de lapte praf Aptamil este una variata, care cuprinde inclusiv formule dedicate bebelusilor care au alergii alimentare – in special la proteina din lapte – sau sufera de reflux gastroesofagian. Amestecul unic de nutrienti al acestei formule de lapte ii ajuta pe bebelusi sa se dezvolte armonios. 

Lapte praf Humana

Gama de produse Humana include, in primul rand lapte praf, dar si alte alimente si produse destinate hranirii copiilor de toate varstele. Calitatea ingredientelor este criteriul care defineste aceasta gama.

In concluzie, hranirea bebelusilor cu lapte praf este la fel de buna si sanatoasa cum este si in cazul alaptarii, mai ales ca sunt multe mame care nu reusesc sa alapteze, oricat de mult si-ar dori.

Cele mai citite articole