Meniu

Caracteristici de căutat la o vitrină frigorifică verticală

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 12

Caracteristici de căutat la o vitrină frigorifică verticală

Există anumiți parametri de pus pe un checklist, când vrei să îți achiziționezi un model sau mai multe de vitrine frigorifice verticale.

1. Capacitatea vitrinei frigorifice verticale

Există câteva modalități care te ajută să îți dai seama de capacitatea acesteia:

a. Dimensiunile

În primul rând, ia în calcul mărimea acesteia. Cel mai bine este să verifici atât dimensiunile externe, cât și pe cele interne, deoarece modele de vitrine frigorifice verticale cu aceeași lățime externă pot să nu aibă și niște dimensiuni interne care să te mulțumească.

De exemplu, un compresor montat lateral poate face o astfel de unitate frigorifică mai lată, dar poate păstra aceeași capacitate interioară ca o vitrină cu unul instalat deasupra sau dedesubtul zonei de stocare a mărfurilor. Verifică specificațiile producătorului pentru lungime, lățime și capacitatea unității reci profesionale respective.

Cunoașterea lățimii este utilă pentru a determina unde vrei să amplasezi unitatea, în timp ce capacitatea maximă îți va permite să știi cât poate efectiv stoca vitrina frigorifică respectivă.

2. Numărul de uși

Numărul de uși și accesorii îți poate oferi, de asemenea, o idee aproximativă despre capacitatea de depozitare a vitrinei frigorifice verticale.

Cele mai citite articole

Vitrinele profesionale cu o singură ușă sunt cele mai utile pentru operațiunile de comercializare a unor produse în cursul unei zile de lucru. Acestea sunt utilizate pentru un acces și service rapid și trebuie reaprovizionate ritmic de la echipamente frigorifice mai mari. 

Vitrinele frigorifice verticale cu două sau trei uși sunt mai bune pentru depozitarea articolelor în cantități sporite. Unitățile cu mai multe uși au în mod normal mai multe secțiuni care permit comercianților să organizeze mai bine articolele.

Pentru a ști ce tip de vitrine frigorifice verticale ai nevoie, analizează specificul unității/ raionului comercial unde urmează să le amplasezi.

3. Mânerele ușilor

Altă caracteristică ale ușii pe care merită să o ai in vedere, în afară de materialul din care este realizată, se referă la mânerele ușii. Unele uși de vitrine frigorifice sunt prevăzute cu mânere încastrate. Acestea sunt mai durabile decât mânerele gen bară, deoarece sunt încorporate în construcția echipamentului comercial. Mânerele barelor, fiind atașate de uși prin numărul foarte mare de acționări riscă să se rupă. 

4. Garniturile ușii vitrinei frigorifice verticale

Este important, de asemenea, să analizezi garniturile ușilor. Garniturile asigură o etanșare în jurul marginilor ușii pentru a menține aerul rece în interiorul vitrinei. Caută garnituri care pot fi îndepărtate cu ușurință fără a fi nevoie de unelte suplimentare. Această facilitate face curățarea mai rapidă și întreținerea este mai puțin dificilă pentru personalul unității comerciale în cauză. 

5. Încuietorile pentru uși

Unele uși sunt, de asemenea, echipate cu încuietori, care permit la nevoie să existe un plus de securitate pentru mărfurile păstrate la rece.

Ești în căutarea de noi vitrine frigorifice pentru unitatea ta comercială? Le găsești pe tcromania.com!

Cele mai citite articole