Meniu

Ai o clinică stomatologică? Află cum ajungi mai aproape de pacienții tăi!

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

7 luni în urmă 64

În lumea medicală modernă, gestionarea unei clinici stomatologice nu se rezumă doar la oferirea tratamentelor de calitate pacienților. Este, de asemenea, esențial să construiești și să menții relații solide cu pacienții tăi, să-i informezi cu privire la serviciile pe care le oferi și să îi fidelizezi pe termen lung. Cu ajutorul Platformei MedAtlas, poți face toate aceste lucruri mai ușor și mai eficient ca niciodată.

Ce este Platforma MedAtlas?

Platforma MedAtlas este o soluție inovatoare concepută pentru a facilita comunicarea între medici și pacienți, precum și promovarea clinicilor medicale. Această platformă a fost creată pentru a răspunde nevoilor complexe ale clinicilor și pentru a ajuta la dezvoltarea relațiilor de încredere cu pacienții.

Proiectul cu scop umanitar are la bază susținerea pacienților în alegerea celor mai recomandate unități medicale și dezvoltarea unei comunități medicale în România. Obiectivul principal este să îmbunătățim împreună sistemul medical românesc.

Cum te poate ajuta prezența pe MedAtlas?

Clinica stomatologică SyroDent din București, beneficiază de expunere și promovare, datorită implicării și susținerii proiectului încă de la debutul său.

”Platforma MedAtlas este un partener valoros pentru gestionarea clinicilor stomatologice. Mă bucur că am luat decizia să colaborăm și să îmi dedic timpul în întregime pacienților. Cine este medic antreprenor știe câte responsabilități sunt și cât de competitiv este acest domeniu. Întâmpini în fiecare zi provocări cu diverse cazuri și este dificil să dezvolți clinica, să fii la curent cu noutățile stomatologice și să dai și randament. Noi ar trebui să excelăm în pregătirea noastră de bază și în serviciile pe care le oferim pacienților. De aceea, consider că Platforma MedAtlas merită încrederea oricărui manager de unitate medicală.” Dr. Adel Abboud – CEO SyroDent

Datorită alegerii Pachetului Premium, Clinica SyroDent se bucură de afișarea Ofertelor pentru pacienți, care este cea mai accesată pagină de către utilizatorii Platformei MedAtlas.

Principalele 6  motive să te promovezi

Promovarea unei clinici stomatologice este esențială în mediul competitiv al industriei medicale. O prezență eficientă pe piață nu numai că atrage noi pacienți, ci consolidează și întărește relațiile cu cei existenți. Alegând Platforma MedAtlas pentru promovarea clinicii tale, vei beneficia de multiple avantaje care vor face diferența:

Creșterea vizibilității

Cu MedAtlas, poți să-ți expui clinica în fața unui public mai larg. Prin intermediul unei platforme online și al rețelelor de socializare, vei fi mai ușor de găsit de către potențialii pacienți care caută servicii stomatologice.

Credibilitate și încredere

Promovarea clinicii înseamnă și crearea unei imagini de încredere și de calitate pentru pacienți. Cu MedAtlas, furnizezi informații detaliate despre serviciile oferite, experiența personalului tău medical și recenziile lăsate de alți pacienți.

Cele mai citite articole

Comunicare constantă

Facilitează comunicarea constantă cu pacienții. Poți să-i informezi rapid cu privire la modificări ale orarului sau oferte speciale. Acest lucru menține pacienții conectați și satisfăcuți.

Eficiență în cheltuieli

Promovarea online este adesea mai eficientă în ceea ce privește costurile, decât metodele tradiționale de publicitate. Prețurile pachetelor sunt adaptate fiecărui buget și vei obține satisfacția contribuției la o comunitate medicală românească.

Competitivitate sporită

Prin promovarea eficientă, concurezi mai bine cu alte clinici din zonă. Pacienții care caută servicii stomatologice vor fi mai dispuși să aleagă clinicile bine promovate.

Adaptare la tendințe digitale

În era digitală, mulți pacienți caută servicii medicale online. Prin intermediul MedAtlas, te adaptezi acestor tendințe și atragi un număr mai mare de pacienți.

Știai că unitatea ta medicală ar putea fi deja pe MedAtlas?

Baza de date de care dispune acoperă peste 14.000 de unități medicale din țară. Dacă ai găsit-o pe platformă, creează-ți cont și intră în drepturile de manager, după ce o revendici.

De asemenea, dacă ți-ai căutat unitatea medicală și nu se află printre cele introduse, vei urma același proces cu mențiunea că trebuie să te autentifici și să o adaugi manual.

În ambele cazuri, MedAtlas oferă aceste avantaje complet gratuit managerilor de unități medicale. Pachetul Standard este acordat și el cu titlu gratuit, valabil o lună de zile, în limita disponibilității.

Sănătatea nu poate aștepta. Echipa și clinica ta merită să fie remarcate!

Cele mai citite articole