Meniu

5 motive pentru care să apelezi la o firmă de curăţenie

Articol scris de

Numele meu este Ioana Matei și sunt un content writer dornic de cunoaștere, cu o dorință acerbă de a excela.
Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în anul 2015.

3 ani în urmă 8

5 motive pentru care să apelezi la o firmă de curăţenie

În ultimii ani oamenii se confruntă din ce în ce mai des cu lipsa timpului. Fie că vor să facă prea multe lucruri într-un timp foarte scurt, fie că programul nu le permite să facă tot ce şi-au dorit, tot mai multe persoane se plâng ca nu mai au timp să facă lucruri obişnuite, cum este, de exemplu, curăţenia.

Din acest motiv şi firmele specializate care oferă servicii profesionale de curăţenie au înregistrat o creştere foarte mare atât din punct de vedere al numărului de persoane juridice care oferă acest tip de serviciu, cât şi din punct de vedere al numărului de solicitări din partea clienţilor.

Deşi cei mai mulţi clienţi sunt din sectorul de business, care au nevoie de servicii de curăţenie birouri, în prezent şi numărul clienţilor casnici este într-o continuă creştere. Cei mai mulţi prefera să apeleze la servicii profesionale de curăţenie pentru a petrece timpul pe care ar fi trebuit să îl dedice acestei activităţi cu familia, pentru relaxare sau să îl investească în pasiunile pe care le au. 

Printre motivele cele mai importante pentru care se merită să se apeleze la serviciile oferite de o firmă curăţenie sunt următoarele:

  1. O curăţenie eficienta

În primul rând, persoanele care vor merge la client pentru efectuarea curăţeniei sunt persoane cu experienţă, care au la îndemână echipamente moderne şi soluţii profesionale. În plus, de cele mai multe ori, curăţenia se realizează de către o întreagă echipă, însă acest lucru depinde şi de suprafaţă care necesită a fi curăţată. Prin urmare, rezultatele sunt rapide şi pe măsura aşteptărilor.

2. Curăţenie adaptată diferitelor tipuri de suprafeţe 

Cele mai citite articole

În general, suprafeţele speciale, care au nevoie de metode şi soluţii diferite de curăţare şi îngrijire sunt cele placate cu marmură, granit sau orice tip de piatra naturală. Dacă nu se ţine cont de recomandările producătorilor în ceea ce priveşte metodele de curăţare, acestea pot fi degradate, iar costurile de înlocuire vor fi mult mai mari.

3. Curăţenia în caz de urgenţă 

Există situaţii în care unii musafiri îşi anunţa vizita din scurt, fără a da gazdelor suficient tip pentru a se pregăti. Astfel că o soluţie foarte practică este oferită de firmele de curăţenie, care se vor ocupa de acest aspect în timp ce gazdele vor face alte pregătiri, cum ar fi nişte bucate delicioase, pentru musafirii aşteptaţi.  

4. Costuri pentru orice buget 

Cu toate că ideile clienţilor în ceea ce priveşte costurile pentru serviciile de curăţenie oferite de o firmă specializată au legătură cu sume foarte mare, în realitate acestea practică nişte preţuri foarte avantajoase. Acestea sunt calculate în funcţie de suprafaţa curăţată şi de gradul de murdărie al acesteia.

5. Economie de timp

Aspect deosebit de important pentru oricine, timpul este un criteriu definitoriu pentru serviciile de curăţenie profesionale. Obţinerea unei curăţenii rapide şi eficiente fără a fi nevoit să renunţe la activităţi mai plăcute îl va convinge chiar şi pe cel mai sceptic client că este o afacere bună şi profitabilă. 

Cele mai citite articole