"Profesionalismul personalului medical de la Centrele Euromedic România reprezintă de azi pentru mine, o certitudine."Ioana, Bucureşti
Programare on-line
miercuri 20 august 2014
Investigaţia PET/CT, esenţială pentru pacienţii bolnavi de cancer – Cezar Irimia, preşedinte FABC
Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din Romania, domnul Cezar Irimia, a vorbit pentru site-ul oficial al Euromedic Romania, desp...

Accesaţi Portalul GP special destinat medicilor. Vizualizaţi rezultatele investigaţiilor sau studiilor on-line. Faceţi programări on-line pentru investigaţii la Euromedic România pentru toţi pacienţii Dumneavostră.

Centrele noastre multimodale pentru diagnostic imagistic şi tratament vă stau la dispoziţie în Bucureşti, Arad, Constanţa, Cluj-NapocaIaşi, Petroşani, MedgidiaFocşani şi Deva.

Oferim cel mai competitiv raport preţ/ calitate de pe piaţa medicală din România. Prin Programul Euromedic Fidelitate beneficiaţi de discounturi importante pentru orice tip de investigaţie imagistică disponibilă în cadrul Euromedic România.

La Euromendic investigaţiile şi interpretarea examinărilor imagistice este efectuată de către medici profesionişti, cu experienţă în domeniu, certificată naţional şi internaţional. Oferim si posibilitatea obtinerii unei second opinion de un specialist Euromedic International.