"Am făcut un PET/CT la Euromedic Bucureşti. Empatia personalului Euromedic, pe care am resimţit-o pe deplin, m-a ajutat să trec mai uşor peste complexitatea investigaţiei."George, Iaşi
Programare on-line
luni 1 septembrie 2014
Ce reguli trebuie să respecte un pacient după efectuarea unei investigaţii imagistice - Dr. Ciprian Bucur
Injectarea unei substanţe de contrast intra-venoase nu presupune modificări semnificative în stilul de viaţă, însă pacientul care a efectuat o astfel ...

Accesaţi Portalul GP special destinat medicilor. Vizualizaţi rezultatele investigaţiilor sau studiilor on-line. Faceţi programări on-line pentru investigaţii la Euromedic România pentru toţi pacienţii Dumneavostră.

Centrele noastre multimodale pentru diagnostic imagistic şi tratament vă stau la dispoziţie în Bucureşti, Arad, Constanţa, Cluj-NapocaIaşi, Petroşani, MedgidiaFocşani şi Deva.

Oferim cel mai competitiv raport preţ/ calitate de pe piaţa medicală din România. Prin Programul Euromedic Fidelitate beneficiaţi de discounturi importante pentru orice tip de investigaţie imagistică disponibilă în cadrul Euromedic România.

La Euromendic investigaţiile şi interpretarea examinărilor imagistice este efectuată de către medici profesionişti, cu experienţă în domeniu, certificată naţional şi internaţional. Oferim si posibilitatea obtinerii unei second opinion de un specialist Euromedic International.