"Fiica mea de 7 ani a trebuit sa efectueze o investigaţie radiologică. Echipa Euromedic este de un înalt profesionalism, totul fiind ca o vizită la un centru de recreere."Liliana, Petroşani
Programare on-line
luni 10 noiembrie 2014
Bolile tiroidei – Simptome, investigaţii şi regimul alimentar al pacienţilor – Dr. Lavinia Rusali
Despre simptomele bolilor tiroidiene, dar şi despre investigaţiile necesare pentru depistarea acestor afecţiuni sau regimul alimentar al pacienţilor c...

Accesaţi Portalul GP special destinat medicilor. Vizualizaţi rezultatele investigaţiilor sau studiilor on-line. Faceţi programări on-line pentru investigaţii la Euromedic România pentru toţi pacienţii Dumneavostră.

Centrele noastre multimodale pentru diagnostic imagistic şi tratament vă stau la dispoziţie în Bucureşti, Arad, Constanţa, Cluj-NapocaIaşi, Petroşani, MedgidiaFocşani şi Deva.

Oferim cel mai competitiv raport preţ/ calitate de pe piaţa medicală din România. Prin Programul Euromedic Fidelitate beneficiaţi de discounturi importante pentru orice tip de investigaţie imagistică disponibilă în cadrul Euromedic România.

La Euromendic investigaţiile şi interpretarea examinărilor imagistice este efectuată de către medici profesionişti, cu experienţă în domeniu, certificată naţional şi internaţional. Oferim si posibilitatea obtinerii unei second opinion de un specialist Euromedic International.