"Profesionalismul personalului medical de la Centrele Euromedic România reprezintă de azi pentru mine, o certitudine."Ioana, Bucureşti
Programare on-line
luni 27 aprilie 2015
Cancerul colorectal – Progresele în diagnosticare precoce au crescut șansele la vindecare
Cancerul colorectal ocupă locul al treilea printre cele mai diagnosticate tipuri de cancer, în întreaga lume, după cancerul de plămâni și cel de sân.

Accesaţi Portalul GP special destinat medicilor. Vizualizaţi rezultatele investigaţiilor sau studiilor on-line. Faceţi programări on-line pentru investigaţii la Euromedic România pentru toţi pacienţii Dumneavostră.

Centrele noastre multimodale pentru diagnostic imagistic şi tratament vă stau la dispoziţie în Bucureşti, Arad, Constanţa, Cluj-NapocaIaşi, Petroşani, Medgidia si Focşani.

Oferim cel mai competitiv raport preţ/ calitate de pe piaţa medicală din România. Prin Programul Euromedic Fidelitate beneficiaţi de discounturi importante pentru orice tip de investigaţie imagistică disponibilă în cadrul Euromedic România.

La Euromendic investigaţiile şi interpretarea examinărilor imagistice este efectuată de către medici profesionişti, cu experienţă în domeniu, certificată naţional şi internaţional. Oferim si posibilitatea obtinerii unei second opinion de un specialist Euromedic International.