"Este prima dată când apelând la serviciile unei clinici private din România, nu am perceput nici o diferenţă între serviciile medicale din România şi cele din străinătate."Cristina, Danemarca
Programare on-line
marţi 9 septembrie 2014
Aţi fost la controlul periodic la sâni? - Dr. Ciprian Bucur
Medicii recomandă femeilor ca, periodic, să efectueze controlul de rutină la sâni pentru a putea depista la timp eventuale nereguli. Vă invităm să cit...

Accesaţi Portalul GP special destinat medicilor. Vizualizaţi rezultatele investigaţiilor sau studiilor on-line. Faceţi programări on-line pentru investigaţii la Euromedic România pentru toţi pacienţii Dumneavostră.

Centrele noastre multimodale pentru diagnostic imagistic şi tratament vă stau la dispoziţie în Bucureşti, Arad, Constanţa, Cluj-NapocaIaşi, Petroşani, MedgidiaFocşani şi Deva.

Oferim cel mai competitiv raport preţ/ calitate de pe piaţa medicală din România. Prin Programul Euromedic Fidelitate beneficiaţi de discounturi importante pentru orice tip de investigaţie imagistică disponibilă în cadrul Euromedic România.

La Euromendic investigaţiile şi interpretarea examinărilor imagistice este efectuată de către medici profesionişti, cu experienţă în domeniu, certificată naţional şi internaţional. Oferim si posibilitatea obtinerii unei second opinion de un specialist Euromedic International.