"Am fost azi în Centrul Euromedic Arad pentru un CT. Sincer, nu mă aşteptam ca totul să fie atât de simplu si precis. Personalul este fantastic. Servicii de top. Nota 10+++!!"Alexandru, Arad
Euromedic Medgidia

Centrul de Diagnostic Imagistic - Euromedic MEDGIDIA

 

Centrul de Diagnostic Imagistic euromedic Medgidia

 

Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Medgidia a fost înfiintat în iulie 2007, în urma unui Parteneriat Public Privat între Euromedic România şi Spitalul Municipal Medgidia, acesta fiind al cincilea centru Euromedic deschis în România.

Centrul din Medgidia oferă servicii de diagnostic imagistic (Tomografie Computerizată) atât pacienţilor asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, cat şi pacienţilor în regim privat din toată ţara, în special celor din judeţul Constanţa.

 

Centrul Euromedic Medgidia este situat în proximitatea Spitalului Medgidia, pe str. Ion Creanga nr. 18.

 

Euromedic România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial.

Personalul medical Euromedic România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Euromedic România este certificată ISO 9001:2008 pentru toate centrele sale.


View Euromedic Medgidia in a larger map

Centrul Euromedic Medgidia se găseşte pe str. Ion Creangă , nr.18.


De la Constanţa: Prin Şoseaua Valea Dacilor.

Centrul Euromedic Medgidia se alflă în incinta Spitalului Municipal Medgidia şi dispiune de locuri de parcare, precum şi de facilităţi pentru accesul persoanelor cu dizabnilităţi.
Cu ajutorul microbuzelor 2, 4 sau 7 cu staţie la Spitalul Municipal Medgidia.

Centrul Euromedic Medgidia se alflă în incinta Spitalului Municipal Medgidia şi dispiune de locuri de parcare, precum şi de facilităţi pentru accesul persoanelor cu dizabnilităţi.
Solicitare programarea:
Program
Luni 8:00-16:00
Marţi 8:00-16:00
Miercuri 8:00-16:00
Joi 8:00-16:00
Vineri 8:00-16:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
Contact
Telefon:
+0341.463.021

Fax:
+0341.463.021

Adresa:
Str. Ion Creangă nr. 18,
RO-905600 MEDGIDIA

e-Mail:
medgidia@euromedic.ro

www.euromedic.ro www.petctromania.ro